Gizlilik Politikası

devlethan.com gizlilik politika sayfası; Gizlilik Politikası yasal sözleşmeyi ifade etse de, kullanıcı verilerinin korunması ve gizlilik kavramları ile yakından ilişkilidir. Gizlilik beyanı ya da gizlilik bildirimi kavramlarla aynı anlamda kullanılan gizlilik politikası, esas olarak işletme sahibinin, faaliyetleri sırasında elde ettiği kişisel bilgiler, analiz çalışmaları, değerlendirme sonuçları, hazırlanan raporlar ve benzeri her türlü bilgi ve belgeyi, titizlikle koruyacağı, hiçbir koşulda 3. kişilere vermeyeceği, bu konuda bir açıklama yapmayacağı ve ilgili veya ilgisiz hiçbir kişi veya kuruluş ile paylaşmayacağı anlamına gelmektedir.

Bu çerçevede olmak üzere kuruluşumuz yönetici ve çalışanları, kullanıcı farkı gözetmeden, herkese eşit olarak davranmayı, bağımsız ve tarafsız bir hizmet vermeyi ve bu konuda şüphe uyandıracak bir davranışta bulunmamayı taahhüt etmektedir.

Kuruluşumuz, faaliyetleri sırasında, her ne şekilde olursa olsun bir baskı altında kalmamaya ve baskıdan kaynaklanan bir davranış sergilememeye özen göstermektedir. Herhangi bir çıkar çatışması durumunda bunu kullanıcıların lehine çözümlemeye çalışmaktadır.

Genel olarak gizlilik politikamız ile ilgili gereklilikler ilgili yasal düzenleme esaslarına dayanmaktadır. Bu bakımdan kuruluşumuz, kullanıcılardan ne tür bilgiler toplanacağını ve elde edilen bilgileri ne şekilde kullanacağını baştan açıklamaktadır. Kullanıcılar kişisel verilerini görüntüleyebilmekte, güncelleyebilmekte veya kaldırılmasını talep edebilmektedir. Kuruluşumuz, toplanan kişisel bilgilerin güvenliğinden ve yetkisiz kişi veye kuruluşların erişiminin engellenmesinden tamamen sorumludur ve bu yönde davranacağını taahhüt etmektedir.

Hiçbir yönetici ve çalışan, kullanıcı bilgilerini kuruluş dışına çıkaramaz ve 3. kişi ve kuruluşlar ile paylaşamaz. Kuruluşumuz, sistemdeki bilgilere, erişim yetkisi dışındaki kişi ve kuruluşların erişimini engellemekle yükümlüdür.

Resmi kuruluşlar tarafından talep edilen bilgiler, sadece ilgili yasal düzenlemelerin izin verdiği sınırlar içinde ilgili resmi kuruluşa verilebilir. KOSGEBE kredi bütün bu sayılan gizlilik politikası ilkelerine aykırı davranışta bulunan yönetici ve çalışanlarını suç işlemiş olarak kabul etmekte ve gerekli yaptırımları çekinmeden uygulayacağını taahhüt etmektedir.

https://devlethan.com isimli web sitesi olarak bundan sonra KOSGEB kredi sözleşme kapsamında “KOSGEB kredi” olarak adlandırılacağız. KOSGEB kredi olarak kişisel verilerin hukuka uygun bir şekilde işlenmesi kapsamında 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümlerine ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu kararlarına ve uygun ölçüde Avrupa Birliği Veri Koruma Tüzüğü hükümlerine uyumlu bir şekilde gerekli bütün tedbir ve aksiyonu alıyoruz. 

Kullanıcılara ilişkin hangi bilgilerin KOSGEB kredi tarafınca işlendiğini ve dataların nasıl kullanıldığı hususunda bilgilendirmek istiyoruz. Ayrıca sizleri, veri sahibi olarak haklarınızı nasıl kullanabileceğiniz konusunda bilgilendirmede bulunuyoruz.

İşbu Gizlilik ve Çerez Politikası kapsamındaki olası değişiklikler bu sayfa üzerinde yayımlanacaktır. Bu çerçevede, hangi bilgilerin saklandığı ve bu saklanan bilgilerin nasıl kullanıldığı konusunda bilgi edinme şansınız bulunmaktadır. İşbu Gizlilik ve Çerez Politikası, KOSGEB kredi sitesinden dış bağlantı vermiş başka web siteleri için geçerli değildir.

Yorumlar

Ziyaretçilerimiz web sitesi içerikleri üzerinde ya da bağımsız her hangi bir konuda yorum yaptığında yorum bölümünde gösterilen verileri ve ayrıca arzu edilmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için web sitemizi ziyaret edenlerin IP adresi ve tarayıcı bilgisi gibi bilgileri de toplarız.

E-posta adresiniz üzerinde oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir metin, yorumunuzun onaylanmasından sonra seçeceğiniz ya da bizim ziyaretçilerimize tanımlayacağınız görüntü resminiz yorumunuzun yanında herkese görünür.

Ortam

Resimleri web sitesine yüklerseniz, gömülmüş konum verileri bilgilerini barındıran görseller yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitemizin ziyaretçileri, web sitesindeki görseller üzerinde herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

Çerezler

“Cookie – Çerez” kelimesi web sitesinin sunucusunun sizin bilgisayarınızın hard diski üzerinen yerleştirdiği bir text dosyasını tanımlama yapmak amacıyla kullanılmaktadır. Web Sitemizin bazı alanlarında kullanıcılarımıza kolaylık sağlamak özellikle de kullanım konforu sağlamak için çerez kullanma zorunluluğumuz bulunmaktadır.

Ayrıca web sitesinde bulunan mevcut reklamlar aracılığıyla, reklam verilerinin toplanması kapsamında cookie ve web beacon kullanılması ihtimal dâhilindedir. Bu durum tamamen sizin izninizle gerçekleşiyor ve isteğiniz takdirde internet tarayıcınızın mevcut ayarları üzerinde değişiklik yaparak bu durumu ortadan kaldırmanız mümkündür.

Sitemize bir yorum bırakmayı tercih ederseniz, adınızı, e-posta adresiniz ve web sitenizi çerezlerde kayıt altına almayı seçebilirsiniz. Bu seçim size mutlak bir kolaylık sağlayacaktır. Böylelikle başka bir yorum bıraktığınız zaman bilgilerinizi tekrar girmeniz gerekmez. Bu çerezler 1 yıl süresince saklanır.

Eğer giriş sayasımızı ziyaret ederseniz, tarayıcınızın çerezlerin kabul durumunu kontrol geçici bir çerez ayarlayacağız. Tanımlamış olduğumuz çerez hiçbir kişisel veri içerememektedir. Ayrıca da arayıcınızı kapattığınızda ortadan kaldırılmaktadır.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, giriş bilgileriniz ve ekran görüntüleme öngörülerinizi kayıt altına almak için birkaç küçük çerez kaydedeceğiz. Giriş çerezleri 2 gün ve tercih ettiğiniz ekran seçenekleri çerezleri bir yıl süreyle saklanacaktır. “Beni hatırla” seçeneğini seçmeniz durumunda, girişiniz 2 hafta süreyle devam eder. Hesabınızdan çıkış yaptığınız takdirde giriş çerezleri otomatik bir şekilde kaldırılacaktır.

Bir makale düzenler ya da yayınlarsanız tarayıcınıza ek bir çerez daha kaydedilir. Bu çerez kişisel veri barındırmaz ve yalnızca düzenlediğiniz makalenin yazı kimliğini içermektedir. Bir gün süreyle saklanır ve zaman aşımına uğrayarak ortadan kalkar

Diğer Sitelerden Gömülen İçerik

Bu web sitesi üzerinde yer verip yayına almış olduğumuz gömülü içerik (ÖRN: Videolar, görseller, makaleler, vb.) içermektedir. Diğer web siteleri üzerinde gömülen içerik, ziyaretçinin diğer siteyi ziyaret etmiş gibi, aynı şekilde davranır. Bu web siteleri hakkınızda veri toplayabilir, çerezleri kullanabilir, üçüncü taraf tarafınca gömülmüş şeklide takip edebilir ve bir hesabınız var ise ve bu web sitesinde oturum açmışsanız, gömülen içerikle etkileşiminizi takip etme dâhil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi de izleyebilmektedir.

Verinizi Kimlerle Paylaşıyoruz

Verilerinizi kesinlikle 2. kişi ile paylaşmak yöntemi sergilemiyoruz. Fakat her web sitesi gibi bizler de verilerimizi bazı harici sunucular da muhafaza etmek zorunda kalmaktayız. Bu konuda oldukça çok titiz davranıp Türkiye’nin en güvenilir firmasından hizmet almaktayız. Ayrıca web siteleri özelinde alınabilecek bütün güvenlik önlemlerine riayet etmekteyiz.

Verilerinizi ne Kadar Süre Tutarız

Girmiş olduğunuz bütün veriler, İnternet hizmet sağlayıcımız tarafınca muhafaza edilmektedir. Ne kadar süreyle tutulacağı konusu tamamen hizmet aldığımız sunucu ve daha sonra da size bağlıdır. Siz talep etmediğiniz takdirde teknik bir arıza da olmadığı sürece girmiş olduğunuz bütün veriler süresiz şekilde sitemizde muhafaza edilmektedir.

Verileriniz Üzerindeki Haklarınız Neler

İnternet sayfamıza erişim sağlayabileceğiniz ek veri yöntemi sitemiz de yer verilen ve görüşlerinizi aktarabileceğiniz YORUM bölümüdür. Bu bölümde saygı çerçevesi ve toplum kurallarını aşmamak kaydıyla bizi bile eleştirebilirsiniz. Konu hakkında dilediğiniz kadar soru sorma hakkınız bulunuyor. Fakat bu saydıklarımız dışında art niyetli ya da kanun dışı bir paylaşım olduğu durumda bu yorumları yayımlamama veya üzerinde değişiklik yapma gibi hakkımızın baki olduğunu bilmenizi isteriz

Verinizi Nereye Gönderiyoruz

Sizlerin girmiş olduğu verileri bizler hiçbir suretle herhangi bir yere göndermiyoruz. Girilen veriler web sitemizin SQL tabanında saklanmaktadır. Girmiş olduğunuz veriler direkt olarak yayına alınmaz. İlk önce yönetici ya da onun yetkilendirdiği kişi tarafınca kontrol edilir. Eğer girilen veriler sitemiz ya da diğer kullanıcılara zarar verme güdüsü taşıyorsa yayından tamamen kaldırılabilir. 

Başa dön tuşu